Πίτσα Μάφιν με Μανιτάρια και Χαλούμι
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα κρεμμυδάκια και σοτάρω για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτω τα μανιτάρια και πασπαλίζω με το κόλιανδρο, συνεχίζω το σοτάρισμα, ανακατεύοντας μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους (περίπου 10 λεπτά).
Προσθέτω τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνω, προσθέτω ½ φλιτζάνι νερό και χαμηλώνω τη φωτιά.
Αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά, μέχρι να μείνει με το λαδάκι της.
Αποσύρω το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνω τη γέμιση να κρυώσει.
Αλείφω με λίγο ελαιόλαδο τις ειδικές θήκες για μάφιν.
Ανοίγω τα δύο φύλλα έτοιμης ζύμης για πίτσα Ζύμη Ψαχνών στον πάγκο της κουζίνας και κόβω το κάθε φύλλο σε 4 λωρίδες.
Μοιράζω τη γέμιση επάνω στις λωρίδες ζύμης, πασπαλίζω με το κασέρι, το μισό χαλούμι και λίγο δυόσμο.
Βάζω τα ρολάκια στις θήκες προσεχτικά να μην «φύγει» η γέμιση.
Πασπαλίζω τα ρολάκια πίτσας με το υπόλοιπο χαλούμι και ψήνω στο φούρνο τα πιτσομαφινάκια για 15-20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
20 λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ
4-6
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Εύκολο
Τι θα χρειαστείτε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 συσκευασία Ζύμη Πίτσας ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ (δύο φύλλα)
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
300 γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
250 γρ. ντοματάκια, κονκασέ
100 γρ. κασέρι, τριμμένο
200 γρ. Χαλούμι, τριμμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
10 φύλλα δυόσμο
1/2 κ.γ. κόλιανδρος ξερός, σκόνη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι