ΑΛΜΥΡΑ & ΓΛΥΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΗ & ΚΟΥΡΟΥ

ΚΡΕΜΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ 160 γρ.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 – 200 °C. Βγάζετε το προϊόν από την συσκευασία. Τοποθετείτε το προϊόν σε ταψί αλειμμένο με βούτυρο ή λάδι. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλα ψησίματος. Κατά προτίμηση αλείφετε την επιφάνεια τους με ελαφρά χτυπημένο αυγό ή γάλα για περισσότερη γυαλάδα. Ψήνονται στους 180 °C για περίπου 35 – 40 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδοκοκκινίσουν ελαφρά.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

35-40 min

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

180 °C

ENERGY

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

1397kj/334 kcal

LIPARA

ΛΙΠΑΡΑ

19,8 g

KORESMENA

ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ

9,95 g

IDATANTHRAKES

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

32,7 g

SAKXARA

ΣΑΚΧΑΡΑ

8,2g

PROTEINES

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

6,4g

ALATI

ΑΛΑΤΙ

2,05g

IDATANTHRAKES

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ

02.654

ΒΑΡΟΣ

160 gr

ΤΕΜΑΧΙΑ/ΚΙΒΩΤΙΟ

50

ΚΙΒΩΤΙΑ/ΠΑΛΕΤΑ

80

Οι φηµισµένες παραδοσιακές πίτες µε το µοναδικό φύλλο χωριάτικο και φύλλο σφολιάτας της Ζύµης Ψαχνών, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την πλούσια γεύση της γέµισης τους.
Φτιαγµένες πάντα µε τα αγνότερα υλικά.